100% HRVATSKI PROIZVOD

Naša vizija i misija je zadovoljan i vjeran kupac. Sukladno tome našim kupcima pružamo konstantnu kvalitetu proizvoda. Postižemo ju savjesnim pristupom poslu svih naših djelatnika i dobre poslovne suradnje s dobavljačima.

Dugogodišnja tradicija u proizvodnji svježeg mesa.

Cijelo je poslovanje usmjereno ka zadovoljstvu svih naših partnera, jer njihovo zadovoljstvo nama je na ponos.

MESO HRVATSKIH FARMI

Naše meso izvorne je hrvatske kvalitete

Fine Dining experience

Svježe meso

Tvrtka Martinjak d.o.o. smjestila se u Zadrkovcu, malome mjestu nedaleko od Svetog Ivana Zeline. Počela je sa radom 1993. godine kao malo obiteljsko gospodarstvo za proizvodnju mesa koje je iz godine u godinu raslo i opskrbljivalo tržište domaćim kvalitetnim proizvodom. Danas zapošljava 50 djelatnika s vizijom povećanja usluga i usvajanja najnovijih standarda u proizvodnji prehrambenih proizvoda.

Kontrolirano podrijetlo

Objekt u kojem se vrši proces klanja i obrade trupa uveden je u Upisnik odobrenih objekta kojega vodi Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja – Uprave za veterinarstvo, pod odobrenim brojem 596. Stručno povjerenstvo je pregledom infrastrukture i opreme utvrdilo da objekt udovoljava odredbama i propisima o hrani za navedene djelatnosti te spada u prvu kategoriju.

Vrhunska kvaliteta

Osnovna djelatnost je proizvodnja i obrada mesa. Osim djelatnosti proizvodnje mesa, tvrtka Martinjak d.o.o. vlasnik je farme za tov junadi u Sv. Petru Ludbreškom. Martinjak d.o.o. ponosni je član udruge Baby Beef i nositelj znaka MESO HRVATSKIH FARMI. Što se tiče kooperanata, tvrtka Martinjak d.o.o. surađuje s nekoliko velikih proizvođača s kojima ima izgrađen dugogodišnji poslovni odnos, ali i sa malim proizvođačima jer joj je stalo do očuvanja sela i domaće proizvodnje.

MARTINJAK d.o.o.

100% SVJEŽE MESO

  • Vrhunska kvaliteta

  • Kontrolirani uvjeti proizvodnje
  • ISO 9001, ISO 14001 i HACCP certifikati

  • 100% Hrvatsko

  • Provjereni kooperanti
  • Uvijek svježe

Martinjak certifikati

Smatramo da je zdravstvena ispravnost i kvaliteta mesa najvažnija za naš posao. Održavanje kvalitete masa i njezino dodatno poboljšanje uključuje validaciju i verifikaciju HACCP i ISO standarda u svakodnevno poslovanje tvrtke.